top of page

Veel gestelde vragen

Is er parking voor de deur?

In principe is er altijd parkeergelegenheid in de straten voor de praktijk. Het is niet verplicht te betalen op de openbare parkeerplaatsen waardoor u gratis kan parkeren terwijl u op consultatie komt met uw huisdier.

Moet ik een afspraak maken?

Alle consultaties worden gedaan op afspraak. Ook voor het ophalen van voeding of medicatie dient u contact op te nemen met de dierenarts. Op deze manier trachten we lange wachtrijen te vermijden en kan er optimale tijd besteed worden aan uw huisdier.
Wegens covid-19 zijn we genoodzaakt enkele bijkomende maatregelen te nemen. Zo mag er slechts één begeleider/begeleidster per dier meekomen en is het dragen van een mondmasker verplicht. Na elke consultatie wordt alles gedesinfecteerd waardoor er meer tijd wordt uitgerekend per consultatie.

Mag ik bij de operatie van mijn dier blijven?

Wij laten niet toe dat u aanwezig bent bij de operatie van uw huisdier. Tijdens de operatie leggen we graag de volledige focus op uw huisdier. Dit kan moeilijk worden met een nerveus baasje in de buurt. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van bepaalde apparatuur waarbij het verplicht is beschermende kledij te dragen.

Kan ik met bancontact betalen? 

Het is niet mogelijk met bancontact te betalen. Andere alternatieven zijn via de mobiele bancontact app of cash (Opgelet: wij aanvaarden geen briefjes van 500 euro)
Ook bij huisbezoeken kan u betalen via de mobiele bancontact app of cash.

Doet u huisbezoeken?

U kan bij ons terecht voor een huisbezoek na een telefonische afspraak. Houdt u er wel rekening mee dat de agenda vaak vol zit en om die reden een huisbezoek vaak niet de dag zelf kan of pas laat in de avond. Er zal ook een meerwaarde worden gerekend voor een bezoek aan huis wegens de verplaatsingskosten die de dierenarts hiervoor moet maken.
U kan ook gemakkelijk met de bus naar de praktijk komen, er is op 1 minuut wandelen een bushalte (Bushalte: Antwerpen Farneseplein, Linkeroever).

bottom of page